Doorgaan naar hoofdcontent

Foodhallen Amsterdam-West
Afgelopen week met Blog schrijfster Shaar naar
de Foodhallen geweest voor een interview en Fotoshoot.

De oude tramremise van Amsterdam-West is omgetoverd tot 'indoor foodmarket'. Vroeger was dit het 'werkende hart' van de stad en opnieuw wordt er gewerkt maar ondertussen ook optimaal genoten van o.a. verschillende eettentjes, barren, bioscoop en een bibliotheek.


Wij Amsterdammers zijn de 1e van Nederland met dit concept waar je kunt genieten van eten en drinken maar ondertussen even een filmpje pakken is ook een optie. Samen met vrienden hier een middagje en/of avondje rondbrengen is een echte aanrader. Ik zal je doormiddel van wat foto's je inspireren ook gezellig langs te gaan!


"Het initiatief is gebaseerd op 'indoor food markets', die over de hele wereld te vinden zijn. Bekende markten zijn bijvoorbeeld de Mercado de San Miguel in Madrid, de Borough Market in Londen of de Torvehallerne in Kopenhagen. Op deze plekken staan verschillende stands waar ondernemers hapjes en drankjes verkopen die ter plekke genuttigd kunnen worden. In de hallen staan 21 ondernemers."

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bello Limoncello in de Mix

Het nieuwe drankje voor de zomer! Bello Limoncello in de Mix met Komkommer of Basilicum.
Dit heerlijke frisse drankje serveren ze bij Restaurant-Cafe in de Waag. Dit restaurant is gevestigd in een van de 3 stadspoorten van Amsterdam.
De Waag serveert het met verse komkommer&watermeloen of basilicum&pomgranate. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!Indewaag
Conservatorium Hotel

Fotoshoot in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.