Doorgaan naar hoofdcontent

Wrap van ei gevuld met groentes


Maandagochtend, de week begint met een lekker en gezond ontbijt. 
Het is weer een verrassend en vernieuwd recept.


Waarom is een ei eigenlijk zo gezond?! 
Ze bevatten veel eiwitten, vitamines en mineralen waardoor je een ei eigenlijk kan zien als een bom vol voedingsstoffen  Ook het eiwit, vet en een kleine hoeveelheid koolhydraten zijn goed voor je. Daarnaast zit er ook Choline in een ei, dit een belangrijke voedingsstof voor de hersenen. 

Let bij het kopen van je eieren wel goed op of de kip een goed leven heeft gehad! Eieren van een kip die in de wei heeft gelopen en ook omega 3 rijke voeding heeft gehad bevatten  ook meer omega 3 vetzuren. Wat beter voor de kip is maar ook voor jou als persoon! 

En, als je graag wil afvallen zijn eieren goed omdat ze je een verzadigd gevoel geven, ze houden je bloedsuikerspiegel in balans en de vetten in eieren werken vet verbrandend. 


Als iets makkelijk en snel is te maken dan is het wel dit recept. Je begint met 3 eieren te kloppen in een bakje, daarna in de pan en wachten tot het een wrap word. Daarna kan je het met alles vullen wat je maar wilt. 

Voor dit recept kan je kijken op Shaar.nl





Reacties

Populaire posts van deze blog

Broccoli soep

Verwen momentje voor jezelf.

Een kaastafel op kerstavond

Kerstavond is gekomen. Wat is er lekkerder dan naast de cadeautjes, die de kerstman net naar binnen heeft gebracht en heerlijke kaastafel klaar te hebben staan. 

Foodhallen Amsterdam-West

Afgelopen week met Blog schrijfster Shaar naar de Foodhallen geweest voor een interview en Fotoshoot. De oude tramremise van Amsterdam-West is omgetoverd tot 'indoor foodmarket'. Vroeger was dit het 'werkende hart' van de stad en opnieuw wordt er gewerkt maar ondertussen ook optimaal genoten van o.a. verschillende eettentjes, barren, bioscoop en een bibliotheek.